"Punem Iasul in valoare"-Institutul Regional de Oncologie Iasi - Campanie realizata de Absolut Media – OOH Agency

 

„Punem Iasul in valoare" este o campanie de responsabilitate sociala (CSR) realizata si sustinuta de Absolut Media – Out Of Home Agency si are ca prim scop informarea asupra valorilor umane din domeniul sanatatii, culturii, educatiei, sportului din Iasi, Romania, necunoscute de publicul larg sau cunoscute, dar nepromovate suficient.

Scopul acestei campanii este informarea asupra beneficiilor oferite de Institutul Regional de Oncologie  - IRO Iasi (investigatii gratuite, programe de screening in cazul cancerului de san, col uterin, colon si prostata) si asupra performantelor din cadrul acestei institutii de sanatate.

Prin aceasta actiune se doreste comunicarea unui mesaj de interes general, sustinut de sloganul: „Deschide ochii! Cancerul poate fi vindecat. Daca nu il vezi nu inseamna ca nu exista. Diagnosticam precoce si vindecam cancerul."

 

Campania de informare si promovare asupra programelor de screening ce se deruleaza in cadrul institutului va fi sustinuta, pe parcursul a cel putin 6 saptamani, de Absolut Media – OOH Agency, prin promovare in toate mediile de comunicare, online si offline.

Obiectivele specifice  ale campaniei sunt:

  • Cresterea gradului de informare a populatiei pentru utilizarea serviciilor de screening ca metoda de depistare precoce a cancerului de san, colon, col uterin si prostata.
  • Indrumarea pacientilor si nu numai catre servicii medicale de diagnostic si tratament.

 

Program screening cancer de col uterin: vezi informatii suplimentare (link aici http://iroiasi.ro/web/portal-medical/program-screening-col-uterin)

Program screening cancer de san

Program screening cancer de colon

Program screening cancer de prostata

               

Despre Institutul Regional de Oncologie Iasi

IRO Iasi functioneaza incepand cu data de 25 martie 2012 si este cel mai nou spital din tara. Are 300 de paturi pentru spitalizare continua si 30 de paturi pentru spitalizare de zi, ce ofera populatiei din judetele Moldovei ingrijiri oncologice complexe.

Spitalul are o structura multidisciplinara ce asigura intraga gama de servicii din sfera oncologica, permitand o abordare diagnostica si terapeutica completa si complexa a pacientului oncologic. O astfel de abordare pluridisciplinara permite elaborarea de programe eficiente de diagnostic, dar si screening, pentru depistarea cancerului de san (in dotarea IRO exista unul din cele mai performanta mamografe digitale din tara cu capacitatea de biopsie stereotaxica). Institutul Regional de Oncologie este Unitate de managament pentru zona de Nord-Est in programul national de screening pentru depistarea precoce a cancerului de san, col uterin, colon si prostata.

De la 1 aprilie 2013, in cadrul IRO Iasi functioneaza Centrul pentru evidenta donatorilor voluntari de celule stem hematopoetice.

Despre Campania Punem Iasul in valoare: link aici: http://absolutmedia.ro/punem-iasul-valoare/